Contacteer ons
Aaron Zhang

Telefoonnummer : +86-189-3007-7271

WhatsApp : +8618930077271

De Zweedse klanten betaalden het bezoek van 3 dagen aan onze omheiningsfabrieken

December 17, 2019

Na warm welkom geheten de klanten van de Internationale Luchthaven van Peking Daxing op 12 Dec. 2019, drijven wij vooruit aan het restaurant dichtbij de eerste fabriek. Wij bespreken de details van de steekproef vóór schotels.

laatste bedrijfsnieuws over De Zweedse klanten betaalden het bezoek van 3 dagen aan onze omheiningsfabrieken 0

Wij drijven aan de eerste hete ondergedompelde gegalvaniseerde omheiningsfabriek na Weelderige lunch. Wij brengen de klanten ertoe die de steekproef te controleren in de showruimte wordt getoond. Dan wij vooruit aan de werkende winkel. Het lopen rond het pakhuis en neemt de blik bij het proces van het Hete Ondergedompelde Omheining Galvaniseren.

laatste bedrijfsnieuws over De Zweedse klanten betaalden het bezoek van 3 dagen aan onze omheiningsfabrieken 1laatste bedrijfsnieuws over De Zweedse klanten betaalden het bezoek van 3 dagen aan onze omheiningsfabrieken 2laatste bedrijfsnieuws over De Zweedse klanten betaalden het bezoek van 3 dagen aan onze omheiningsfabrieken 3

Wij nemen een korte onderbreking na afwerking bezoekend de eerste fabriek. Dan, drijven wij aan de tweede omheiningsfabriek. Wij nemen de klanten om de productielijn en de elektronische lassenmachine te bezoeken. De klanten controleren geëindigd - de producten in de pakhuis en fabrieksdirecteur worden getoond verklaren productielijn & de details die aan ons maken die.

laatste bedrijfsnieuws over De Zweedse klanten betaalden het bezoek van 3 dagen aan onze omheiningsfabrieken 4laatste bedrijfsnieuws over De Zweedse klanten betaalden het bezoek van 3 dagen aan onze omheiningsfabrieken 5laatste bedrijfsnieuws over De Zweedse klanten betaalden het bezoek van 3 dagen aan onze omheiningsfabrieken 6

Beëindigde de eerste dag bezoekend wij nemen de klanten om de derde de omheiningsfabriek van het draadnetwerk in volgende ochtend te bezoeken. Wij nemen de blik bij alle producten van het draadnetwerk in het derde fabriekspakhuis en inspecteren de details van draad combineren en netwerk die op de productielijn maken. De klanten nemen een klein stuk van draad om de kwaliteit te controleren.

laatste bedrijfsnieuws over De Zweedse klanten betaalden het bezoek van 3 dagen aan onze omheiningsfabrieken 7laatste bedrijfsnieuws over De Zweedse klanten betaalden het bezoek van 3 dagen aan onze omheiningsfabrieken 8laatste bedrijfsnieuws over De Zweedse klanten betaalden het bezoek van 3 dagen aan onze omheiningsfabrieken 9

In de middag, drijven wij aan de laatste ketting-verbinding omheiningsfabriek. Wij tonen de klanten een stuk van ketting-verbinding draad om de kwaliteit en de kleur deklaagpvc van ketting-verbinding draad te controleren. En neem een inspectie bij het de pvc-deklaagmachine en proces van de deklaagproductie. Tot slot nemen wij een blik bij de pakhuis en aandrijvingsklanten terug naar het hotel.

laatste bedrijfsnieuws over De Zweedse klanten betaalden het bezoek van 3 dagen aan onze omheiningsfabrieken 10laatste bedrijfsnieuws over De Zweedse klanten betaalden het bezoek van 3 dagen aan onze omheiningsfabrieken 11laatste bedrijfsnieuws over De Zweedse klanten betaalden het bezoek van 3 dagen aan onze omheiningsfabrieken 12

Derde dag, nemen wij rond klant een eendaagse reis in onze hoofdstad Peking voor een eenvoudige rust. Wij bezoeken de Verboden Stad. En geniet van het lokale speciale voedsel en van de het Braadstukeend van Peking voor het diner. Tot slot nemen wij klanten aan de luchthaven op en vaarwel gezegd aan hen.